Laden Evenementen

Verduurzamen van jezelf en je organisatie

Een tijdperk van paradoxen en uitdagingen

Als we zeggen dat we leven in complexe tijden trappen we daarmee een open deur in. En toch.  Verschillende fenomenen doen zich tegelijkertijd voor : er is de versnelde digitale transformatie, het hybride werken,  de mismatch tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, de impact van de  klimaatverandering op het dagelijkse (bedrijfs-)leven, het versnipperde politieke landschap …en daar bovenop kregen we een wereldwijde pandemie die ons allen in een andere werkelijkheid duwde en ons dwingt om na te denken over onze toekomst, onze rol.   Het is een uitnodiging om onszelf en onze organisatie te herdenken.

 

Proeven van wat kan…

Een 2-daagse als start van een mini-traject (2 individuele sessies én een collectief opvolgmoment inbegrepen) – én lidmaatschap in het #lerendnetwerk (online platform en live bijeenkomsten)

Voor wie ?

Voor #beslissingsnemers en #trekkersvaninitiatieven in organisaties……m.a.w. ondernemers, vrije beroepers, leden van RvB, leidinggevenden (HR) …die concrete stappen willen zetten in het nastreven van een positieve impact op de samenleving en daarbij een balans zoeken tussen “person, people, prosperity, partnerships en planet” (SDG).

#humaneorganisatie #welzijn #fairebusiness #circulairdenken #duurzaamheid

Wat mag je verwachten ?

Je proeft daarbij van een aantal nieuwere #werkmethodieken, #spelvormen – bv. het #ClimatFresk spel en het #3Dmodel #ulab om je drivers en ambities te vertalen naar een verhaal. In en met natuur ( we zijn graag buiten) om

  • je denkkader en visie te verruimen,
  • meer helderheid te creëren voor jezelf en jouw rol binnen je organisatie
  • én om daarbij de inbreng van alle belanghebbenden voluit te laten meespelen (hoe zet je optimaal in op participatie en co-creatie ?)
  • om tot slot tot een basis (transitie)plan van aanpak te komen.


Jouw verhaal en jouw roadmap1.0


Een traject waar mijn collega’s –   Xavier Criel, Sabine Lebrocquy en Hugo Schönbeck –  uit de 2BeFutureFit alliantie mee de schouders zetten. En met de steun van het Instituut voor Duurzaam Werken.

Info en inschrijving

Om wat meer te weten te komen over de intentie en de aanpak zie https://www.ingridlarik.be/workshops/leider-verandering-proeverij-coachtraject/?lid=6930 of nog
“Leiders in verandering”: https://www.ingridlarik.be/leiders-verandering/

Na het (online) kennismakingsgesprek en bij ‘groen licht’ 🙂 krijg je vooraf de vraag om de online waardenspiegel in te vullen (zie https://dynamiccollaboration.app/ )

Stap je mee in dit co-creatief verhaal ? Met een groepje van maximum 6 ‘changemakers’..

Mail me ingrid.larik@2befuturefit.be of bel me +32473 73 25 88

Voor meer detail en inschrijving volg deze link

 

Share this | Choose your Platform

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.